DIGIBITES GRONINGEN

DIGIBITES GRONINGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 282 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Digibites Groningen. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:26 Eigenlijk áltijd zitten er harde stukken in de ebi avocado maki (schaal v garnaal?) verder erg lekker maar dit is wel een aandachtspuntje. Eet vervelend ondanks goede smaak.
18 sep 2022 om 23:17 Altijd goed
16 sep 2022 om 22:48 - super nette en snelle bezorging ondanks het regenachtige weer! - heerlijke sushi! - Helaas toch stokjes en soyasaus gekregen ook al had ik alleen wasabi en gember besteld. Goed bedoeld maar niet nodig ;-)
27 aug 2022 om 21:22 Altijd lekker, altijd goed. Voor het eerst moesten we langer op onze bestelling wachten. Kan gebeuren.
5 aug 2022 om 23:36 Goed en lekker gegeten. Snel bezorgd en was goed warm. Bestel hier vaker en altijd goed.
5 aug 2022 om 22:13 This was my first time ordering, as a picky eater, I was very happy with my order. The food was fresh and delicious. The lamp was cooked perfectly.
2 aug 2022 om 22:54 Erg lekker en supersnel bezorgd
19 jul 2022 om 20:05 Mijn eerste bestelling bij deze zaak. Ik vond het okay. De sushi was heerlijk, de pokebowl vond ik minder goed.
9 jul 2022 om 8:45 Het eten was prima maar helaas iets anders gekregen dan besteld. Vandaar de lagere rating
8 jul 2022 om 19:43 Lekker!!
10 jun 2022 om 22:44 Super zoals altijd :) Vaste klanten hier!!
29 mei 2022 om 14:38 Normaal altijd prima eten nu super slecht. Zo in de vuilnisbak gegooid!